Tuotteita myynnissä ympäri vuoden

Karitsanlihaa ja muita tuotteita on saatavilla Putkisalon puodista ympäri vuoden. Lisäksi toimitamme lihaa säännöllisin väliajoin Savonlinnaan ja pääkaupunkiseudulle. Tarkemmat toimitusajat löydät linkistä.

Lue lisää

Ajankohtaista

Pääsiäisherkut on nyt varattavissa

Pääsiäisen lammasherkut on nyt varattavissa. Tässä linkki tilauslomakkeeseen: Tilauslomake pääsiäisenä 2023 Palvilihojen tilaukset pe 17.3.2023. mennessä ja muiden tuotteiden tilaukset viimeistään toimitusta edeltävänä…

Lue lisää

Kesän majoitukset varataan nyt

Tiesithän, että kartanon pihapiirissä sijaitsevaa Väentupaa voi vuokrata majoitus- ja kokouskäyttöön. Majoitusvaihtoehtoja on kaksi: hiljattain remontoidut Väentupa sekä Hellahuone. Väentuvassa elät vanhan talon…

Alk. 140 €/yö

Lue lisää

Kartanon Illalliset

Ainutlaatuinen tilaisuus päästä nauttimaan upeasti entisöidyn Putkisalon kartanon hillitystä charmista ja keittiömestari Ilkka Arvolan suunnittelemasta herkullisesta neljän ruokalajin karitsamenusta.

Lue lisää

Majoitus

Lammastilan pihapiirissä on tunnelmallinen hiljattain entisöity Väentupa, jossa majoittuu isompikin porukka. Väentupa sopii sekä lomakohteeksi että kokouspaikaksi.

Lue lisää

Puoti

Putkisalon puodista löydät tilan herkulliset lammastuotteet, kauniita taljoja, käsinvärjättyjä villalankoja ja vaihtuvan valikoiman paikallisia tuotteita.

Lue lisää

Tilavierailut

Järjestämme ryhmille erilaisia tilavierailuja. Voit tutustua tilan rikkaaseen historiaan tai lampaanhoidon erityispiirteisiin.

Lue lisää

Tilaa uutiskirje