Tuotteita myynnissä ympäri vuoden

Karitsanlihaa ja muita tuotteita on saatavilla Putkisalon puodista ympäri vuoden. Lisäksi toimitamme lihaa säännöllisin väliajoin Savonlinnaan ja pääkaupunkiseudulle. Tarkemmat toimitusajat löydät linkistä.

Lue lisää

Ajankohtaista

Pääsiäisherkut on nyt varattavissa

Pääsiäisen lammasherkut on nyt varattavissa. Tässä linkki tilauslomakkeeseen: Tilauslomake pääsiäisenä 2022 Palvilihojen tilaukset ti 22.3.2022. mennessä ja muiden tuotteiden tilaukset pe 1.4.2022 mennessä….

Lue lisää

Lammasherkkuja joulupöytään

Joulun lammasherkut on nyt varattavissa. Tässä linkki tilauslomakkeeseen: Tilauslomake joulukuussa 2021 Palvilihojen tilaukset ma 6.12. mennessä ja muiden tuotteiden viimeistään toimitusta edeltävänä päivänä….

Lue lisää

Jalostuseläimet

Putkisalon kartanossa on ollut lampaita koko tilan historian ajan. Teemme tänäkin päivänä kauppaa jalostuseläimillä.

Lue lisää

Majoitus

Lammastilan pihapiirissä on tunnelmallinen hiljattain entisöity Väentupa, jossa majoittuu isompikin porukka. Väentupa sopii sekä lomakohteeksi että kokouspaikaksi.

Lue lisää

Puoti

Putkisalon puodista löydät tilan herkulliset lammastuotteet, kauniita taljoja, käsinvärjättyjä villalankoja ja vaihtuvan valikoiman paikallisia tuotteita.

Lue lisää

Tilavierailut

Järjestämme ryhmille erilaisia tilavierailuja. Voit tutustua tilan rikkaaseen historiaan tai lampaanhoidon erityispiirteisiin.

Lue lisää

Tilaa uutiskirje