Vapaa pääsy

Tämä perinteinen kesätapahtuma siirtyy vuodelle 2021. Kesällä 2020 järjetämme tilauksesta vierailuja pienemmille ryhmille. Kesäpäivä Kartanolla on iloinen koko perheen kesätapahtuma Putkisalon Kartanossa. Tule mukaan tutustumaan kartanon elämän historiaan ja nykypäivään.

Nykypäivän kartanon elämään kuuluvat tiiviisti eläimet ja niiden hoitaminen. Tilalta löytyy hevosia, paimenkoiria, riikinkukkoja ja tietenkin lampaita. Kesäpäivä Kartanolla tapahtumassa pääset seuraamaan myös paimenkoiria työssään.

Putkisalon Kartanon ykköstuote on karitsanliha, ja jos et ole koskaan maistellut sitä, niin tässä tapahtumassa sinulla on mahdollisuus kokeilla. Lähiruokalounaan raaka-aineet tulevat pääosin Putkisalon saarelta.

Jos lounaan jälkeen sinulle jää sellainen olo, että haluat lisää lampaanlihaherkkuja, niin voit suunnata askeleesi Putkisalon Puotiin. Sieltä löytyy monenlaisia lammastuotteita aina syötävistä herkuista lankoihin, taljoihin ja muihin villatuotteisiin. Suoramyyntipiste on avoinna koko tapahtuman ajan.

Lapsille on luvassa mielenkiintoista tekemistä koko päivän ajan. Kahvihampaan kolotusta helpottaa koko tapahtuman ajan avoinna oleva lettukahvio perinnemaisemassa.

Tarjolla on siis monenlaista tekemistä maalaismaisemassa. Tule mukaan niin tehdään päivästä yhdessä ikimuistoinen!