Lomaile lammastilalla

Kartanon pihapiirissä on hiljattain remontoitu Väentupa, jota voi vuokrata niin majoitus- kuin kokouskäyttöön. Väentuvassa elät vanhan talon valloittavassa tunnelmassa, mutta kaikkien nykyajan mukavuuksien ympäröimänä.

Talossa on kolme makuuhuonetta, hyvät oleskelutilat ja sauna. Majoitustilaa on yhteensä kymmenelle hengelle, ja vuokraan sisältyy myös Haukiveden rannalla oleva rantasauna uimalaitureineen.

Täällä pääset kokemaan aitoa lammastilan arkea. Pihapiirissä kohtaat mm. suloisia karitsoja, vilkkaita koiria ja hevosia. Voit tilata lisämaksusta jääkaappiin odottamaan tilan maukkaita karitsaherkkuja ja parhaita reseptejä. Voit myös ostaa näitä herkkuja mukaasi.

Alueella on hyvät ulkoilumaastot ja mainiot kalastusmahdollisuudet. Kokoustilana väentupa on sopivin noin 10 – 15 hengen tilaisuuksiin.

Hinnat ja varaukset

1.6. – 30.9. ja 20.12. -12.1.
1300 €/viikko
275 €/yö, minimi 2 yötä

13.1. – 31.5 ja 1.10. – 19.12.
1100 €/viikkohinta
225 €/yö, minimi 2 yötä

Liinavaatteet eivät sisälly hintaan. Voit ottaa mukaan omat tai varata ne erikseen hintaan 15 €/hlö. Loppusiivouksen voit joko ostaa hintaan 100€ tai siivota majoitustilat itse. Ohjeet löydät majoituskansiosta.

Varaukset: susanna@putkisalo.fi

Varauskalenterin löydät täältä.